logo
selecteer taal   select english    select dutch
Kwaliteitsresearch voor Professionele Beleggers
WERKEN BIJ FDA

Financiële Diensten Amsterdam BV (FDA) is een in Amsterdam gevestigd research- en consultancybedrijf gericht op het analyseren van ontwikkelingen op bedrijfs-, sector- en macro-economisch niveau. Dit als basis voor het adviseren van institutionele beleggers inzake portefeuillebeslissingen. Onafhankelijkheid, consistentie en transparantie zijn ingebed in FDA’s bedrijfscultuur.

Bij FDA krijgt u een aanzienlijke mate van eigen verantwoordelijkheid en werkt u in een klein team. U maakt deel uit van een groep getalenteerde werknemers die de resultaten van hun eigen werk weerspiegeld zien in FDA ‘s investment ratingsysteem.
 

Wij vragen een academische (of gelijkwaardige) achtergrond en interesse in het geven van beleggingsadviezen. Goede communicatieve vaardigheden in het Engels zijn essentieel en goede taal- en schrijfvaardigheden in het Nederlands een pré. U dient resultaatgericht te zijn, goed kunnen omgaan met tijdsdruk en kunnen functioneren in een multiculturele omgeving. Relevante ervaring wordt op prijs gesteld, maar is niet essentieel.

FDA neemt altijd de meest gekwalificeerde sollicitant aan, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd.

Stuur uw sollicitatie samen met uw CV naar FDA BV, Hogehilweg 4, 1101 CC Amsterdam; of via e-mail naar
email address simple spam protection